{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Kom og besøg Plantorama Vallensbæk

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Kontakt os

Plantorama Vallensbæk

Vejlegårdsvej 79
2665 Vallensbæk
Hverdage: 09.00 - 18.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: Lukket

Kontakt os

Det niende Plantoramacenter

Plantorama Vallensbæk

Plantorama er et yndet udflugtsmål for unge som ældre, og vi byder på oplevelser og inspiration for hele familien året rundt. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Det største havecenter på vestegnen

Det store havecenter på vestegnen har ikke mindre end 20.000 stueplanter, haveartikler, planter, træer, buske, krukker, vildtfuglefoder og dyrelivsartikler. Se vores flotte udvalg af roser.

Havecenteret er centralt placeret i Vallensbæk strand med gode tilkørselsmuligheder. Foran centeret er anlagt en p-plads til over 165 biler.

Fra p-pladsen ’ruller’ du direkte ind i et center i særklasse efter dansk målestok, som byder på oplevelser og inspiration for familien året rundt.

Plantorama Vallensbæk fører ikke levende dyr.

Havecenteret tilgodeser miljøet

Avanceret styring sørger for at udnytte solens lys og varme på den helt rigtige måde, hvilket skaber et godt indendørs miljø for planterne.

Taget kan rulles helt fra, og regnvand opsamles og udnyttes til vanding. Overalt er der miljøvenlig LED-belysning. Læs om pasning og plejning af rhododendron.

Fagligt uddannet personale

Vores fagkyndige planteskole- og stueplantegartnere står klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning, og vores blomsterdekoratør laver friske plantedesigns og dekorationer i alle prislag. Se også vores udvalg af hækplanter.

Historien om Plantorama

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af gartner Søren Vang Christensen i 1987 i Egå ved Århus.

Søren Vang Christensen er femte generation i rækken af gartnere i familien, og i dag er det hans søn Peter Vang Christensen, der er Plantorama direktør.

I dag er der Plantoramacentre beliggende i Aalborg, Randers, Viborg, Egå, Horsens, Vejle, Sønderborg, Odense, Hillerød, Amager og Vallensbæk. Se alle vores placering for alle vores planteskoler herLæs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Vallensbæk her.